Klanten Vertellen over De Boomdokter

De boomdokter biedt jou als klant de mogelijkheid om onze diensten te beoordelen via het onafhankelijke Kiyoh, en dit alles om de manier waarop jij bedient wordt, te verbeteren. We bieden jou:

  • Een reputatie waar je kan op rekenen
  • Begrijpbaar advies van onze expert of adviseur
  • Waar voor uw geld

De Boomdokter is gevestigd in Maldegem en is actief in gans Vlaanderen, Vlaams Brabant, Zeeland en Noord Brabant. Dankzij mijn netwerk van zelfstandige Ên gecertificeerde boomverzorgers is het mogelijk om klanten te helpen over het ganse land en zelfs buiten de grenzen. Zo kan je ons al eens tegenkomen in Nederland maar ook in Zuid-Frankrijk.

10

Perfecte aankoop

Net de boomschaar geprobeerd. Snijdt door de takken als boter. Snelle perfecte levering. Ik heb in het totaal wel 11 mails gekregen van De Boomdokter (meestal eentje in het Nederlands en eentje in het Engels) + nog 2 van DPD. Dat is misschien wel van het goede te veel. 🙂

Response from the company

Hallo Henri, dank je voor de reactie en positieve ervaring! Dat van die 11 mails komt in orde. Door een tijdelijke fout ontving je mails die overbodig waren, vandaar het hoge aantal. Bij een volgende bestelling zou dat niet meer mogen gebeuren. De webdesigners zijn er de komende weken mee bezig :-). Groeten, Wouter.

Zou je ons aanbevelen ? Ja
- Tervuren
10

Zeer goed

Goede service had een probleem met mijn kliever en binnen de week was het probleem opgelost

Response from the company

Bedankt voor de positieve reactie Jurgen! Problemen zijn er nu eenmaal om opgelost te worden 😉 groeten, Wouter Crucke, De Boomdokter

Zou je ons aanbevelen ? Ja
- Erpe mere
7

Steeds goeie raad en materialen voor bosbeheer.

Ik heb al verschillende materialen gekocht om (brand) hout te behandelen. Nog pas een groot kliefmachine aangeschaft. (Maar ik hou er eigenlijk niet van om telkens een mail van Kiyon te krijgen voor een beoordeling te geven.)
Zou je ons aanbevelen ? Ja
- Wuustwezel
10

Dik tevreden

Eerste uren gekliefd met "onze Jansens" en die doet wat hij moet doen . Dus tevreden. Uw "nieuwsmails" zijn steeds verzorgd en worden door mij steeds doorkeken en bepaalde stukken gelezen . Als beroeps sierteler is voor mij niet alles nieuws natuurlijk, maar je gebruikt via mail en website de nieuwe media voortreffelijk . Vriendelijke groet,

Response from the company

Merci voor de pluim op mijn hoed 😉 Blij dat je tevreden bent en mijn artikels in de smaak vallen. Want daar doe ik het voor: mensen correct voorlichten en niet ifv de verkoop dingen vertellen die niet kloppen. veel plezier nog met je kliever. groeten, Wouter.

Zou je ons aanbevelen ? Ja
- Destelbergen
10

bij de boomdokter heb je nog een persoonlijke aanpak

Ik ben prima verder geholpen ook een goede service toch niet onbelangrijk!

Response from the company

Blij dat je tevreden bent met de service Placid. Ik hoop stiekem ook andere mensen aan te steken om een betere service te geven dan men vandaag de dag gewoon is. Wouter.

Zou je ons aanbevelen ? Ja
- weelde
10

PAS NIEUWE KLANT

ZEER MOOIE SIDE

Response from the company

Dank je Mario, we werken er constant aan verder; Wouter.

Zou je ons aanbevelen ? Ja
- TONGEREN
10

Vriendelijke man met kennis en iemand die zijn woord houdt , vlugge levering !

Bij aankoop van een oculeer mes = een slijpsteentje , wou ik nog enkele inlichtingen betreffende oculeren . Ik heb alleinlichtingen opeen deskundige manier gekregen. Een aanrader !!!!
Zou je ons aanbevelen ? Ja
- van londerseele
8

Leerlijk ,interessant

Vooral de kinetische kliever was interessant goede uitleg hierover
Zou je ons aanbevelen ? Ja
- Meerbeke
10

Het was een heel intresante dag

Het was super intresant omdat we de machiene mochten uit proberen en dan de super goede informatie van de boomdokter. En dan het leuk ontvangst met koffie en de vriendelijke mensen was het een mooie zaterdag voormiddag.
Zou je ons aanbevelen ? Ja
- Stabroek
10

vlot en goed

prima informatie en persoonlijke benadering. Keurig!
Zou je ons aanbevelen ? Ja
- Nieuwleusen
241 customers rate us with a 9.2/10